Viestintätoimisto Anis Unlimited johdattaa oikealle polulle.

Anis Unlimited on täyden palvelun viestintätoimisto, joka auttaa sinua löytämään uusia näköaloja yrityksesi viestintään, markkinointiin ja kasvuun. Kuuntelemme ja ymmärrämme nopeasti, mitä tarvitset ja ehdotamme siihen perusteltua ratkaisua. Saat projektiin lyömättömän yhdistelmän osaamista ja asennetta. Tutustu palveluihimme täällä tai ota yhteyttä ja kuulostellaan puolin ja toisin, mitä yhteistyö voisi pitää sisällään.

Viestintätoimisto aina valmiina

Valmius, varmuus ja välittäminen kuvaavat parhaiten Aniksen sutjakkaa toimintatapaa. Työt tehdään ensisijaisesti arkipäivisin tavanomaiseen toimistotyöaikaan. Poikkeuksista sovitaan erikseen ja anislaiset taipuvat myös akuutteihin viestintätilanteisiin – nekin ovat homma, joka hoidetaan jämptisti ja joustavasti.

Merkityksellistä työtä

Yrityksen perusta on kokeneen ja periaatteellisen viestinnän asiantuntijan halu tehdä merkityksellistä työtä yhdessä luotettavien yrittäjäkollegoiden kanssa. Anis Unlimited on toiminut kollektiivina vuodesta 2018 ja osakeyhtiömuodossa vuodesta 2020.

Anis Unlimitedin muodostavat perustaja, toimitusjohtaja Anna “Anis” Virrantaus ja moneen taipuva, yhteen hiileen puhaltava viestinnän ja graafisen alan ammattilaisten kollektiivi. Reilusti alihankkiessaan Anis vastaa kumppaneidensa työstä ja sen laadusta kuin omastaan.

“Tulee ihan liikuttunut olo kun lukee tuota tekstiä. Ollaan me aikamoinen ratkaisu kehitetty.”
Start-upin toimitusjohtaja
Vieritä ylös