Hyvä viestintä tuo tuloja, pitää asiakkaat tyytyväisinä ja parantaa yrityksesi mainetta.

Helppo tapa saada asiat kohdilleen, vaikka et tietäisi viestinnästä juuri mitään: soita, jutellaan ja lupaan, että hahmotan nopeasti mitä juuri nyt kannattaisi sanoa ja tehdä. Kun tunnistat yrityksesi viestinnälliset tarpeet, autan sinua reitin valinnassa ja ehdotan perusteltuja ratkaisuja.

Opastan selkosanaiseen viestintään, jotta voit vastata rehellisesti ja näkemyksellisesti. Ennakoin reissun aikana vaadittavia varusteita ja kannustan valmistautumaan huolella oli sitten kyseessä haastattelu, muutostilanne tai kokonaisvaltaisen strategian uudistaminen.

Etkö ehdi tai tiedä mistä aloittaa kun pitäisi viestiä?

Ulkopuolinen asiantuntija tuo viestintään tehoja sparraamalla ja hands-on joko projektikohtaisesti tai jatkuvan yhteistyön mallilla. Ota yhteyttä 040 5155311 ja sovitaan 30 minuutin veloitukseton viestintäsparraus. Saamme kumpikin samalla kuulostella, miltä tuntuisi työskennellä yhdessä. Sujuvista henkilösuhteista kumpuavat yleensä parhaat lopputulokset.

Viestintästrategia ja sen toteutus

Yhteinen kulku alkaa huolellisella taustaselvityksellä ja fasilitoiduilla keskusteluilla, joiden perusteella saat realistisen viestintästrategian tai -suunnitelman joko itse tai yhdessä toteutettavaksi. ASIAKASTÖITÄ: viestintätoimen kehittäminen, viestintästrategia, sisältöstrategia, viestintäsuunnitelma, sosiaalisen median roadmap, mediayhteydet ja tiedotteet.

Johtoryhmän sparraus

Haluatko tuoda strategiset tavoitteet ja tekemisen näkyväksi? Systeemaattisella sisäisellä ja ulkoisella viestinnällä yrityksesi strategia konkretisoituu kaikille sidosryhmille. ASIAKASTÖITÄ: viestintästrategia, johtoryhmän viestintäsparraus ja tilanneanalyysi, pääviestien kirkastus, ulkoisen viestinnän analyysi ja suositukset viestintään.

Kriisiviestintä ja varautuminen

Oletko varautunut siihen, kun kriisi iskee? Hiljaisten signaalien luotaus, skenaarioiden tunnistaminen ja viestinnällisten mahdollisuuksien näkeminen ennalta nopeuttaa päätöksentekoa ja voi pelastaa yrityksesi maineen. ASIAKASTÖITÄ: kriisiviestinnän suunnitelma ja toteuttaminen, muutosneuvottelut, herkän tilanteen neuvonanto, kriisiviestinnän puheenvuorot, koulutukset ja työpajat.

Asiantuntijan mentorointi

Oletko kriisiviestinnästä uupunut tai haluat löytää keinoja työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiselle? Toimin luottamuksellisena keskustelukumppanina, kun haluat pohtia johtajuutta, viestintää ja elämää. Repustani löytyy ratkaisukeskeisyyttä ja tutkittuja keinoja. ASIAKASTÖITÄ: viestijän mentorointi, liiketoimintajohtajan viestinnän vierihoito, nuoren esihenkilön sparraus, viestijöiden vertaistuki.

Viestinnän ulkoistus

Miten kuulostaisi viestinnän hands-on tekijä, itsenäisesti toimiva projektijohtaja ja kuunteleva johdon sparraaja kaikki samassa paketissa? Hahmotan nopeasti tarpeet, ehdotan järkeviä ratkaisuja ja toteutan monikanavaista viestintää. ASIAKASTÖITÄ: viestinnän jatkuva yhteistyö, osa-aikainen markkinointijohtaja projektille, kriisitilanteen interim viestintäjohtaja.

"Koulutus toimi minusta oikein hyvin ja kriisiviestintään paneuduttiin täydellä tarmolla."
Tiedottaja, valmiusryhmän jäsen
“Tulee ihan liikuttunut olo kun lukee tuota tekstiä. Ollaan me aikamoinen ratkaisu kehitetty.”
Start-upin toimitusjohtaja
Scroll to Top