Anis Unlimited johdattaa viestintäsi oikealle polulle.

Autamme reitin valinnassa ja hahmotamme nopeasti viestinnälliset tarpeet, joihin ehdotamme hyvin perusteltuja ratkaisuja. Ennakoimme reissun aikana vaadittavia varusteita ja kannustamme valmistautumaan huolella.

Uskomme yrityksen oman median voimaan. Rohkaisemme viestimään rehellisesti ja näkemyksellisesti. Opastamme sinua keskustelevaan, selkosanaiseen viestintään sekä osallistumaan vuorovaikutukseen myös sosiaalisessa mediassa.

Anis Unlimited kulkee kanssasi, kun haluat saavuttaa paikan, josta avautuvat entistä laajemmat näköalat. 

Viestintä on vuorovaikutusta ja ennakointia

Kokeneet asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan hands-on, sparraamalla ja projektikohtaisesti tai jatkuvan yhteistyön mallilla. Ota yhteyttä 040 5155311 ja sovitaan 45 minuutin veloitukseton sparrauskeskustelu. Saamme siinä samalla puolin ja toisin kuulostella, miltä tuntuisi työskennellä yhdessä. Sujuvista henkilösuhteista kumpuavat yleensä parhaat lopputulokset.

Viestinnän suunnittelu ja toteutus

Yhteinen kulku alkaa huolellisella taustaselvityksellä ja fasilitoiduilla keskusteluilla, joiden perusteella luomme realistisen ja ajan henkeen istuvan viestintästrategian tai -suunnitelma yrityksen itse toteutettavaksi. Viestintätoimen analyyttinen kehittämistyö on erityisen lähellä sydäntämme. ASIAKASTÖITÄ: sisältöstrategia, markkinointisuunnitelma, sosiaalisen median roadmap, mediayhteydet ja tiedotteet.

Strateginen neuvonanto

Autamme toimitusjohtajia ja johtoryhmiä tuomaan liiketoiminnan strategiset tavoitteet, kuten vastuullisuuden, näkyväksi viestintään, puheenvuoroihin, päätöksentekoon ja palkitsemisperusteisiin asti. Vuorovaikutuksella ja mittaamisella yrityksen strategia konkretisoituu henkilöstön avulla kaikille sidosryhmille. ASIAKASTÖITÄ: viestintästrategiatyö, johtoryhmän sparraustyöpaja ja tilanneanalyysi, pääviestien kirkastus, ulkoisen viestinnän analyysi ja suositukset.

Kriisiviestintä ja varautuminen

Tulevaisuuteen on hyvä varautua ennakoimalla ja kysymällä what if – entäs jos? Hiljaisten signaalien luotaus, skenaarioiden tunnistaminen sekä mahdollisuuksien hahmottaminen ennalta päätöksenteon tueksi on tärkeää, sillä jokainen yritys voi päätyä kriisin keskelle. Autamme pysymään omalla reitillä kaikissa olosuhteissa ja autamme akuutisti. ASIAKASTÖITÄ: herkän tilanteen neuvonanto, kriisiviestinnän puheenvuorot, koulutukset ja työpajat.

Asiantuntijan mentorointi

Toimimme luottamuksellisena keskustelukumppanina, kun haluat kehittyä johtajuuden, viestinnän ja markkinoinnin alueilla. Voit puntaroida kanssamme nykyistä tilannetta, uutta urapolkua tai keinoja työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiselle. Repustamme löytyy tutkittuja keinoja, joiden avulla pääset eteenpäin kohti kokonaisvaltaista hyvää elämää. ASIAKASTÖITÄ: liiketoimintajohtajan viestinnän vierihoito, nuoren esimiehen mentorointi, asiantuntijan coaching.

Ulkoistettu viestintä

Osa-aikainen ulkoistettu viestintäjohtaja tuo tehoja kasvuun ja auttaa suuntaamaan yrityksen strategisen kompassin oikein. Asiantuntija näkee nopeasti tarpeet, ehdottaa järkeviä ratkaisuja ja tekee monikanavaista viestintää. Joustava, jatkuvan yhteistyön vuokrajohtajamalli tuo samassa paketissa rutinoituneen viestinnän hands-on tekijän, itsenäisesti toimivan projektijohtajan ja kuuntelevan johdon sparraajan. ASIAKASTÖITÄ: osa-aikainen markkinointijohtaja projektille, kriisitilanteen viestintäjohtaja.

"Koulutus toimi minusta oikein hyvin ja kriisiviestintään paneuduttiin täydellä tarmolla."
Tiedottaja, valmiusryhmän jäsen
“Tulee ihan liikuttunut olo kun lukee tuota tekstiä. Ollaan me aikamoinen ratkaisu kehitetty.”
Start-upin toimitusjohtaja
Scroll to Top