Työelämätaitoja nuorelle vastavalmistuneelle

Haastatteluvalmennus, CV-klinikka ja verkostoitumiskoulutus – tässä kolme erilaista lahjavinkkiä lukion tai korkeakouluopintonsa päättäneelle tai ammattiin valmistuneelle.  luotsaa nuorta tai nuorta aikuista kohti verkostomaista työelämää, harjoituttaa työn hakemiseen tarvittavia taitoja ja antaa valmiudet onnistua haastattelutilanteessa.

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran: haastatteluvalmennuksessa simuloimme työhaastattelutilannetta. On huomattavasti helpompaa mennä oikeaan työhaastatteluun, kun on kertaalleen kertonut ääneen oman tarinansa ja mitä on tehnyt. Annan vinkkejä haastatteluun valmistautumiseen ja palautetta puhetavasta ja yleisolemuksesta. Voimme myös harjoitella kättelyä.

Jos työhakemuksen sanoittaminen tai curriculum vitaen kasaaminen aiheuttaa päänvaivaa, ratkaisu on CV-klinikka. Voimme aloittaa työskentelyn olemassa olevan CV:n pohjalta tai saat käyttöösi valmiin CV-pohjan. Autan valitsemaan ja painottamaan asioita oikein, jotta työhaastatteluun pääsy ei tyssää epäselvään ulkoasuun tai kimurantteihin sanankäänteisiin.

Verkostoituminen on nykyajan työelämätaito, siksi verkostoitumiskoulutus. Kasvavaa määrää työpaikoista ei ilmoiteta julkisesti vaan sopiva osaaja ja työtehtävä löytävät toisensa verkostojen avulla. Käyn läpi LinkedIn-profiilin oikeaoppista täyttämistä ja saat hyviä, konkreettisia vinkkejä sekä verkostoitumiseen ja työnhakuun. Tämä koulutus on helppo toteuttaa myös videotapaamisena.

Valitse aineeton lahja, jonka oppi kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Sopii korkeakoulusta, ammattikorkeakoulusta, lukiosta ja ammattiin valmistuneelle nuorelle.

Mentorina ja kouluttajana toimii viestintäyrittäjä Anna Virrantaus, viestinnän kirkastaja ja asiantuntija, jonka osaamisen ytimessä on viestinnän konsultointi ja yksilöiden mentorointi. Lue lisää Annasta täällä. Löydät Anna LinkedIn-profiilin täältä.

Työelämävalmennus sisältää 1,5 tuntia valmennusta suomeksi ja/tai englanniksi. Hinta yksityishenkilöille on 200 euroa + alv 24 % ja yritykselle 300 euroa + alv 24 %.

Kysy lisää anna.virrantaus@anisunlimited.fi tai puh. 040 5155311.

Scroll to Top