Opi hallitsemaan kriisiviestintää askel askeleelta

Anna Virrantaus viestintä viestintäkriisi luottamus mentorointi

Haluatko oppia kriisiviestintää? Tietää, miten vastoinkäymisiin valmistautuminen, yhteistyö toimittajan kanssa ja yrityksen oma strateginen viestintä auttaa sinua selviytymään kriisin läpi?

Tunteethan siinä heräävät, kun toimittaja on tavoitellut. Mistä ihmeestä se voi jo tietää meidän tilanteesta?

Sitten kun toimittaja soittaa sinulle – ja vaikka yrityksessä olisi juuri joku mokannut – soitto ei automaattisesti koske sitä. Toimittajan asia voi olla aivan joku muu. Tai sitten se on jo kuullut ikävästä tilanteesta.

Toimittajille kannattaa aina soittaa takaisin. Jos toimittajan kysymys on hankala ja haluat miettimisaikaa, sano, että soitat takaisin 15 minuutin kuluttua.

Opi hallitsemaan kriisiviestintää askel askeleelta

Maksuttomissa webinaareissa opit kriisiviestintää askel askeleelta. Eli miten voit varautua kriisiin ja miksi ennalta valmistautuminen auttaa sinua toimimaan. Kaikista inhimillisistä tulkinnoista ja tunnetiloista huolimatta. Kriisi on aina jonkin uuden alku ja siksi median kanssa kannattaa tehdä yhteistyötä. Perustan kriisiviestinnälle luo yrityksen oma arkiviestintä.

Webinaariohjelma ja aikataulut:

Webinaari I: Miten tunteet vaikuttavat toimintaan kriisitilanteessa? Ja miksi ennalta valmistautuminen auttaa sinua toimimaan?  Tiistaina 25.4. klo 12-12.30 kanssani vastoinkäymisiin varautumisesta keskustelee ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Hanna Parikka, jonka tausta on kansainvälisen huippu-urheilun ja yrittäjyyden maailmasta.

Webinaari II: Miten kannattaa toimia toimittajan kanssa? Kriisi on aina jonkin uuden alku ja siksikin median kanssa kannattaa tehdä yhteistyötä. Torstaina 27.4. klo 12-12.30 kriisiviestinnän asiantuntija Anna Virrantaus jakaa parhaat vinkit ja monenlaisia kokemuksia mediayhteistyöstä vuosien varrelta. 

Webinaari III: Miten yrityksen toimiva arkiviestintä auttaa kriisissä? Markkinointi ja viestintä tukee toimintaa ja strategiaa myös kriisin hetkellä. Keskiviikkona 3.5. klo 12-12.30 vieraanani on markkinointimaestro Kyösti Iivonen, Suonenjoen lahja kaikille johtavaa strategista sisältöä janoaville.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Rekisteröidy webinaareihin osoitteessa bit.ly/aniswebinaari.

Scroll to Top